Despre Noi

Despre Sabit Networks

Fondată în 2012, Sabit Networks s-a impus ca o companie de brokeraj, facilitând operațiunile de import și export între Coreea de Sud și România. De-a lungul anilor, angajamentul nostru față de excelență și o înțelegere profundă a pieței ne-au permis să construim o rețea robustă și să ne asigurăm un rol pivot în peisajul comercial. Cu sedii în România și Coreea de Sud, asigurăm tranzacții fără probleme și un serviciu fără egal pentru clienții noștri la nivel global.

Creșterea și Expansiunea Noastră

De la înființare, ne-am dedicat continuu sa extindem serviciile și expertiza în arena comerțului internațional. Rețeaua noastră extinsă și o înțelegere profundă a dinamicii pieței ne-au permis să oferim servicii de calitate clienților noștri, făcându-ne un partener de încredere în intermedierea afacerilor dintre Coreea de Sud și Europa de Est.

Extinderea Orizonturilor: CosmetiKorean

În 2024, Sabit Networks a lansat o nouă linie de afaceri, CosmetiKorean, concentrându-se pe importul și distribuția de cosmetice coreene de calitate superioară. Parteneriatele noastre cu mai mulți parteneri locali reflectă angajamentul nostru pentru accesibilitate și satisfacția clienților.

Știința din Spatele Frumuseții

CosmetiKorean este în avangarda industriei cosmetice prin utilizarea puterii tehnologiei avansate din Coreea de Sud. Produsele cosmetice coreene sunt renumite pentru formulările lor inovative care combină secretele de frumusețe tradiționale cu știința de ultimă oră. Această fuziune creează produse unice, eficace care oferă tratamente țintite și o eficacitate înaltă. Angajamentul nostru este de a vă aduce cele mai recente inovații și tehnologii în îngrijirea pielii, asigurând că fiecare produs pe care îl oferim îndeplinește standarde riguroase de calitate și eficacitate.

Parteneriate și Colaborare

Lansarea CosmetiKorean a fost sprijinită de parteneriate importante cu companii din industria de beauty din România. Aceste relații ne ajută să distribuim o gamă selectă de cosmetice care îndeplinesc așteptările ridicate ale clienților noștri.

Deveniți Partenerul sau Distribuitorul Nostru

Dacă sunteți interesat să deveniți distribuitor al cosmeticelor noastre coreene, vă rugăm să ne contactați la biz.support@sabit.ro.

La CosmetiKorean, nu suntem doar  importator și distribuitor al cosmeticelor coreene, ci suntem și agent pentru produse dermatocosmetice și dispozitive medicale. Gama noastră extinsă de produse răspunde la diverse necesități de frumusețe și sănătate, asigurând soluții de top pentru clienții noștri.

Pentru cei interesați de achiziții directe, anumite branduri sunt disponibile in magazinul nostru online.